marți, 3 ianuarie 2012

Ne pregătim s-atacăm piaţa?

Am trecut în noul an cu o durere de mână ciudată. Săptămâna trecută am fost la fotbal şi din păcate mi-am primit o minge şutată din maxim 2 m, minge ce mi-a întors mâna. Se pare că am avut noroc fiindcă nu mi-am rupt-o, însă simt nişte dureri ciudate şi nu mă mai pot folosi de mâna dreaptă la capacitatea maximă.(Dac-a-ţi ştii câte fac eu cu mâna dreaptă!)

Mi-am propus să încep noul an de lucru în forţă şi cred că faptul, că sunt în concediu din prima săptămână al acestui an mă ajută să-mi stabilesc foarte bine priorităţile şi modul în care voi ataca piaţa. Deşi se anunţă un an greu din punct de vedere financiar, eu cred că prin muncă şi dăruire se pot obţine rezultate bune şi anul acesta.

Anul trecut mi-am dat seama de un lucru interesant: "este loc pentru fiecare în piaţă". Asta înseamnă că nu prea ai motive să te plângi. Nu lucrează X cu tine pentru că ai preţurile prea mari, dute 10 m mai încolo să vezi că lucrează altul cu tine care nu percepe astfel situaţia. Totul ţine de noi agenţii de vânzări. Este important să nu cedăm la primul refuz şi să ne continuăm prospectarea cu ardoare de rezultate.

Hai succes şi numai bine, ştii că ţine doar de tine!