vineri, 8 martie 2013

Am împlinit 2 ani în TDG

Vă salut dragilor!
În primul rând vreau să urez un sincer şi călduros La mulţi ani! tuturor femeilor şi mămicilor!

Este o zi deosebită, o zi specială în care apreciem şi iubim mai mult femeia. Pentru mine personal, mai este un motiv de bucurie astăzi. Împlinesc fix 2 ani de când am intrat în această mare şi frumoasă familie a TDG. Pe lângă acest lucru, mai este un motiv de bucurie, acela de a fi român. Mă bucur foarte mult pentru victoria Stelei din meciul de ieri cu Chelsea. Sunt un Dinamovist convins, însă mai presus de toate sunt Român. Felicitări tuturor steliştilor!

Revenind la aniversarea mea în cadrul TDG, pot să spun că nu mi-am pierdut deloc mândria de a fi TDG-ist. NU, din contră. Sunt mult mai îndrăgostit de această firmă, de oamenii cu care lucrez (în mod special îl respect pe Marius Pitea), de condiţiile de lucru, de maşina mea :)). Am resimţit în aceşti doi ani respect şi încredere din partea TDG şi pentru asta, vă mulţumesc vouă TDG-işti!

 Îţi mulţumesc ţie în mod special, Marius Pitea! Fără tine, nu aş mai fi fost azi în TDG. Vă mulţumesc vouă, dragi colegi de filială...facturistelor mele dragi, gestionarului de depozit, manipulanţilor, şoferilor şi vouă agenţilor, colegii mei de filială! Vă mulţumesc cu respect vouă dragii mei directori Adi Pană şi Iulia Popescu!

În încheiere, mă retrag cu gânduri alese în ceea ce priveşte activitatea mea în TDG pe termen lung. Îmi doresc să evoluăm împreună, să câştigăm împreună şi să ne dezvoltăm frumos, la fel de frumos precum caracterele pe care le avem noi TDG-iştii!

Vă doresc tuturor multă sănătate, succese nebănuite, putere de muncă şi o viaţă de care să nu aveţi regrete la bătrâneţe!