sâmbătă, 2 februarie 2013

Am început anul în forţă

Vă salut dragilor!

Ce mai faceţi? Cum aţi început anul? Cum a fost luna Ianuarie pentru voi?

Pentru mine şi colegii din filiala noastră, luna Ianuarie a fost o lună neaşteptat de bună! Dacă luna Decembrie a fost o lună slabă, sub aşteptări în ceea ce priveşte vânzările, luna Ianuarie a fost una foarte bună. Am reuşit să spargem bariera pesimistă care a fost pusă la sfârşitul anului trecut.
Vorbeam de sărbători şi cu alţi colegi din alte domenii ale vânzărilor şi-mi spuneau că Ianuarie este o lună moartă iar Februarie va fi puţin mai bună. Îmi spuneau că aşa a fost din totdeauna cu primele două luni din an. Şi ascultându-i, s-a creat o impresie negativistă pentru ceea ar fi însemnat vânzări în Ianuarie şi Februarie.

Vacanţa prelungită pe care am avut-o în timpul sărbătorilor de iarnă, plus concediul din prima săptămână din Ianuarie (Mulţumesc şi respect TDG pentru această posibilitate!), mi-au dat prilej de meditaţie. Eu, autodidact ce sunt, nu am pierdut vremea doar dormind şi relaxându-mă, ci am citit zilnic, mi-am stabilit obiectivele personale atât din punct de vedere profesional cât şi din punct de vedere personal şi am învăţat nişte lucruri noi pe care abia aşteptam să le pun în practică pe teren.

Am început munca din 7 Ianuarie şi vreau să vă spun că pofta de muncă ce am avut-o şi-a spus cuvântul la finalul lunii, când şeful ne-a adunat la o şedinţă (motiv cu care ne-am făcut şi analizele medicale periodice) de unde m-am întors bucuros cu un entuziasm aparte. Este prima dată în doi ani de zile când îl văd pe şeful meu bucuros şi mulţumit de echipa lui de vânzări. Şi asta îţi crează o impresie şi o dorinţă de a-i şi de a-ţi menţine această stare lună de lună.

Nu ştiu dacă este cu putinţă să am aceleaşi realizări în Februarie, însă entuziasmul şi atitudinea cu care am început acest an, nu s-au epuizat, ba din contră parcă îmi doresc şi mai mult.

În încheiere, vă doresc tuturor mult succes, s-aveţi parte de un an memorabil cu împliniri şi succese nebănuite!

Un minut de succes poate şterge ani de nereuşite. by Robert Browning