miercuri, 22 februarie 2012

Cât mai merge ' fără factură' ?

În sfârşit a răsărit şi soarele pe strada mea, în oraşul meu. Nu, nu am dat vre-un tun sau să-mi fi crescut vânzările peste aşteptări, mă refer la vreme. :) După atâta frig şi umezeală a ieşit soarele. E frumos şi parcă mă revigorează puţin psihic.

 Sunt curios când vor începe ăştia combaterea evaziunii. Vreau să vă spun că eu care lucrez la TDG (o firmă care lucrează perfect legal şi nu vinde fără factură) sunt foarte afectat în branşa asta din care fac parte. Ştiu că atunci când nu vinzi, eşti tentat să dai vina pe tot felul de motive. Azi vreau să dau vina pe acest motiv, deoarece sunt unii distribuitori care îmi taie craca de sub picioare. După ce că au unele preţuri mai mici ca ale mele, mai şi vând fără factură, fapt ce-i ajută şi pe ei dar şi pe clienţi. Nu are rost să intru în detalii pentru că se ştie prea bine avantajele acestui tip de afacere la negru.

 Fraza cu 'măcar noi dormim liniştiţi', nu ţine la mine. În ţara asta nu poţi dormi liniştit sub nici o formă. Dacă lucrezi legal, nu faci treabă şi nu poţi dormi din cauza stresului şi presiunii şefilor, iar dacă lucrezi ilegal nu poţi dormi noaptea de frica evaziunii. Deşi se pare că unii dorm foarte bine aşa şi ba chiar îşi permit lucruri pe care eu nu mi le permit, asta pentru că fac bani frumoşi.

Vă pup şi aştept comentarii dacă aveţi şi dacă mă citiţi!