vineri, 1 iunie 2012

Luna Mai a fost o lună proastă

Am avut o lună foarte urâtă şi foarte slabă ca realizări. Este prima lună de când sunt în TDG şi nu mi-am realizat planul. Vina este în totalitate a mea, însă un procent mare în acest deznodământ îl are şi firma, pentru că obiectivele propuse au fost unele foarte grele ţinând cont de situaţia economică în care ne aflăm.

Una peste alta, trebuie să-mi revin din pumnii acestui eşec, la fel cum trebuie să-şi revină şi Bute din pumnii primiţi de la Carl Froch. Este o vorbă care spune că: Ceea ce nu te doboară te face mai puternic! Probabil că trebuie să treci peste astfel de momente, se analizezi toate aspectele şi să te automotivezi.

Diferenţa dintre mine şi Bute, ţinând cont şi de domeniile în care activăm este că: probabil Bute atâta poate(asta îi este limita..vedem revanşa şi ne dăm atunci cu părerea), pe când eu pot mai mult cu siguranţă(poate dacă prospectam piaţa mai mult, aveam alte rezultate).

Îmi închei aici procesul de conştiinţă şi gestul de sinceritate urându-vă tuturor mult succes în carieră! S-aveţi parte de o lună de SENZAŢIE!