luni, 25 iulie 2011

Tu ce atitudine ai?

Bun regăsit dragilor! Aş vrea să începem în forţă această săptămână, astfel vă sfătuiesc să nu treceţi cu vederea acest articol. De o simplă informaţie citită aici, poate depinde succesul dumneavoastră în vânzări.

„50% din succes îl constituie încrederea că poţi să reuşeşti. Mai simplu spus, devii ceea ce crezi că poţi fi.”

Întrebare: Ce credeţi....de ce dau greş agenţii de vânzări?

Răspuns: Pentru că au tot timpul impresia că vor greşi.

Tu ai o atitudine pozitivă? Probabil vei răspunde că DA, ca majoritatea oamenilor, însă mai puţin de una dintr-o mie de persoane o au într-adevăr.

S-au făcut câteva sondaje la nivel naţional şi s-au constatat următoarele date statistice surprinzătoare, privind motivele pentru care agenţii de vânzări dau greş:

15% Pregătire insuficientă – atât în ceea ce priveşte produsul, cât şi în ceea ce priveşte strategiile de vânăare.

20% Abilităţi slabe de comunicare verbală şi scrisă.

15% Şef sau management slab sau cu probleme.

50% Atitudine.

Pare imposibil, nu-i aşa? Agenţii de vânzări ar putea fi cu 50% mai eficienţi dacă şi-ar schimba modul de gândire. Este o realitate dură, cruntă, dar adevărată. Eu am simţit diferenţa pe pielea mea. Rezultatele schimbării modului de gândire sunt uluitoare. Nici clienţilor nu le vine să creadă. Devenim ceea ce gândim. Chestia asta solicită dăruire şi practică zilnică.

Vrei să începi să-ţi schimbi atitudinea? Te asigur că acest lucru îţi va influenţa în mod miraculos succesul şi veniturile. Îţi ofer mai jos câteva idei preluate din Biblia vânzărilor. Pune-le în practică şi-mi vei mulţumi peste un timp!

* Când ceva merge prost, adu-ţi aminte că este doar vina ta.

* Întotdeauna ai avut şi vei avea de ales.

* Dacă tu crezi că ceva este în regulă, atunci înseamnă că este, dacă nu, atunci nu este.

* Ignoră informaţiile inutile. Lucrează la un proiect care să merite efortul, fă un plan sau ceva care să-ţi uşureze viaţa.

* Timp de un an, citeşte doar cărţi şi materiale pozitive.

* Dacă te afli în faţa unui obstacol sau dacă ceva merge prost, caută partea bună.

* Participă la seminarii şi urmează cursuri în domeniu.

* Nu-i lua în seamă pe cei care-ţi spun că „Nu vei reuşi” sau care încearcă să te descurajeze.

* Verifică-ţi limbajul. Spui „Paharul e pe jumătate gol sau pe jumătate plin?”, „E pe alocuri înnorat sau uşor însorit?”. Evită expresii de genul: „de ce”, „nu pot”, „nu voi...”.

* Spune de ce îţi plac anumite lucruri, oamenii, slujba sau familia. Nu de ce nu-ţi plac.

* Ajută-i pe ceilalţi fără să aştepţi o răsplată din partea lor şi fără să le ţii socoteala.

* Dacă spui „Nu fac... pentru că nici el nu...”, cine are de pierdut? Dacă spui „De ce ar trebui să fac eu..., când el nu face decât să...?”, cine are de pierdut?

* Cât timp eşti prost dispus? Dacă e vorba de mai mult de cinci minute, atunci ceva nu e în regulă.

* Numără în fiecare zi calităţile cu care ai fost binecuvântat.

Decât să te uiţi la TV o oră pe zi (să zicem), mai bine transformi acea perioadă într-o acţiune pozitivă sau studiezi în folosul tău, al afacerii ori familiei tale. Ce crezi că te va ajuta mai mult să obţii succesul: să priveşti ştirile sau orice altceva la TV sau să foloseşti timpul acela construindu-ţi viitorul? Este alegerea ta prietene. Dacă ai citit acest articol de la început până la sfârşit ai câştigat mult mai mult decât dacă te uitai la TV în tot acest timp. Poate nu realizezi, dar ai captat nişte informaţii care vor lucra în subconştientul tău şi cu un pic de voinţă din partea ta, te vor călăuzi spre succes.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu