sâmbătă, 2 iulie 2011

Tu faci ceva sau te plângi?

Trăim vremuri grele. Aşa îmi spunea cineva zilele trecute. Perfect de acord dragă G. Însă te întreb: Acesta este motivul pentru care tu nu faci nimic? Chiar crezi că de tine nu depinde deloc modul în care trăieşti? În fiecare din noi sălăsluieşte un izvor adânc de potenţial inimaginabil. Ştii care este tragedia vieţii, nu numai a ta? Faptul că majoritatea ne mulţumim să ne descurcăm cum putem, în loc să ne dorim succesul. Avem o mentalitate care ne îndeamnă să ne întreţinem. Privim la cei care reuşesc şi îi numim norocoşi sau binecuvântaţi. Din nefericire, unii reacţionează diferit faţă de persoanele de succes. Pur şi simplu le colcăie inima de invidie, bucurându-se nebuneşte de eşecul altora şi criticând orice reuşită care întrece limitele. Tu faci parte dintre aceste persoane?
Trebuie să înţelegi că în viaţă nu o să ai succes doar pentru că eşti o persoană de treabă. Trebuie să faci anumite lucruri, să crezi anumite lucruri şi să gândeşti într-o manieră nouă.
Sunt multe lucruri pe care le ştii dar nu îţi dai seama de ele. Poate citindu-mă zilnic vei descoperi nişte adevăruri ce îţi vor lumina sufletul.
Succes în toate!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu