duminică, 1 ianuarie 2012

La mulţi ani 2012!

La mulţi ani tuturor! Bine ne-am regăsit în 2012!

Am păşit cu grabă în 2012, un an ce se anunţă foarte greu din punct de vedere economic. Probabil pentru noi românii criza nu mai este o sperietoare de suflete, pentru că oricum nu o ducem prea grozav noi ca naţie. Însă totuşi avem motive temeinice să ne aşezăm strâmb şi să judecăm drept în ceea ce priveşte modul în care ne cheltuim banii în acest nou an.

Cred că anul acesta va fi anul în care foarte mulţi dintre noi se vor lăsa de fumat. Eu m-am lăsat de fumat de aseară. Fumând un pachet pe zi, cheltuiam 390 lei pe lună. Cred că banii aceia îmi vor prinde mult mai bine în orice altă întrebuinţare. Înainte de anul nou, mulţi prieteni, rude îmi spuneau că au intenţia să se lase de fumat. Rămâne să văd acuma dacă au avut puterea să se lase.

În concluzie, exemplul cu ţigările este cel mai elocvent pentru o bună economisire de bani. Ar mai fi ele multe alte lucruri pentru a începe să economisim bani. (beţi ceai natural în loc de cola sau alte sucuri, renunţaţi la abonamentele mari de telefonie şi treceţi pe cartele prepay care sunt mult mai avantajoase şi mai ieftine, faceţi mâncare pentru 2-3 zile, nu cheltuiţi zilnic banii pe mâncare, nu mai ieşiţi la cafele şi sucuri prin baruri, mergeţi mai mult pe jos sau cu bicicleta, nu mai porniţi maşina pentru orice deplasare, etc.)

Vă doresc multă sănătate şi un an nou de SENZAŢIE!

8 comentarii:

Romania Europeana spunea...

sugestia cu ceaiul e cam asa :)) dar cu abonamentul e foarte buna.de 2 luni ma gandeam sa fac lucrul asta, sa trec pe cartela.

Profesionist în viaţă spunea...

Eh, sugestia cu ceaiul e pentru oameni serioşi cu familie şi copii!
Fiecare ştie cât îi este plapuma de lungă!

Ana Maria spunea...

BINE NE-AM REGASIT! LA MULTI ANI!

Profesionist în viaţă spunea...

La mulţi ani!

Mariana spunea...

La multi ani cu sanatate, bucurii si implinirea tuturor dorintelor!

Profesionist în viaţă spunea...

La mulţi ani!

Anonim spunea...

Dorinţa pe care ţi-ai pus-o la miezul nopţii de Revelion, are toate şansele să se împlinească...La mulţi ani!

Andre spunea...

Foarte buna ideea cu fumatul, Felicitari!!!, nu numai pentru economie cat mai ales pentru sanatate, si ideea cu ceaiul e foarte buna, pentru ca sunt ceaiuri foarte bune la gust si sanatoase, din plante care ajuta la implinirea celor 1,5-2 litri de lichide pe zi, fara sa te fortezi;)).

Trimiteți un comentariu