vineri, 22 iunie 2012

Vă este milă de Năstase? Jeg de om!

Nu mă feresc să-mi ascund dizgraţia la adresa lui Năstase, pentru că şi el şi mulţi alţii par eroi sau binefăcători ai acestei Ţări nenorocite de gloata de ciumpalaci, când de fapt sunt nişte hoţi jegoşi şi prefăcuţi. Am observat că unii ştiu să stea strâmb şi să gândească drept în ceea ce priveşte faza asta cu şarlatania asta pusă la cale de Năstase. Auzi, a vrut să se sinucidă! Bă boule, dacă vroiai cu adevărat nu te căcai pe tine până să-ţi dai un glonţ. Luai şi-ţi băgai plumbul în cap şi asta era. Acuma erai pe lumea de dincolo unde probabil încercai să-l cumperi şi pe Sf. Petru.

6 comentarii:

admin spunea...

nastase nu are nici macar o zgarietura de glont. totul este o mascarada marca psd. o intrebare pt toti prostii care-i plang de mila. de ce minstrul de interne ioan rus, da ordin sa trimita 2 politai acasa la nastase cu o ambulanta la poarta. unde-i sangele. din sutele de ziaristi nu a fotografiat nici unul pe omul care la salvat pe nastase. presupun ca acel politist trebuia sa fie plin de sange pe haine.

admin spunea...

glontul i-ar fi afectat 4 plagi, de ce l-au operat abia dupa 7-8 ore?

Bogdan Vasiliu spunea...

Foarte bine spus Marius. Este o mârşăvie fără margini. Din păcate proştii pun botul şi mai rău este că-i influenţează şi pe alţii!

im'writer spunea...

bine punctat.sper sa mai capete si in cele 2 dosare care le mai are cativa ani de puscarie.nu ca as fi dusmanos...

im'writer spunea...

dar nu am ajuns ca batranii sa ii plang de mila unui ciocoi care se da si erudit.copii lui au fost la studii in afara, el nu cred ca a colindat spitalele romanestii cu parintii lui.sa ii numere cineva anii.

Ionel spunea...

Eu nu spun ca nu s a facut dreptate in cazul Nastase... dar mie imi pare rau ca sunt multi mai multi ca el.. si nu au patit nimic inca.

Trimiteți un comentariu