luni, 29 august 2011

Recomandă-mi o carte!

Bun regăsit dragilor! A mai trecut un weekend minunat, dar gata cu relaxarea, de azi începem o nouă săptămână. Bănuiesc că aveţi fiecare dintre dumneavoastră obiectivele fixate pentru săptămâna care urmează. La fel şi eu.

Astăzi vreau să vorbim despre recomandări în privinţa cărţilor pe care le citim. Şi pentru asta vă provoc să recomandaţi printr-un comentariu la acest articol, o carte sau mai multe din domeniul vânzărilor. Acuma, ştiu că am un blog la început de drum, astfel nu aştept prea multe răspunsuri, însă dacă este cineva care să citească acest articol, aş aprecia o recomandare.
Acum voi face şi eu nişte recomandări. Voi recomanda doar ceea ce am citit şi ceea ce citesc în prezent. Înainte de asta vreau să vă mai spun un lucru important. Săptămâna trecută mi-am comandat de pe internet un CD Audio extraordinar de util. Vi-l recomand cu toată căldura, pentru că este ieftin, este util şi pentru că este exact ceea ce-ţi lipseşte. CD-ul se numeşte "Întrebările sunt, de fapt, răspunsuri" de Alla Pease. Există şi cartea, dar este mult mai util cd-ul. Vreau să vă recomand şi nişte cărţi care NU trebuie să vă lipsească din biblioteca personală. Sunt ultimele cărţi citite de mine.

1. BIBLIA VÂNZĂRILOR - Jeffrey Gitomer


2. CUM SĂ AJUNGI SUPERVEDETĂ DE VÂNZĂRI - Brian Tracy


3. CURS DE VÂNZĂRI - Zig Ziglair


Puneţi mâna şi citiţi, învăţaţi, autoperfecţionaţi-vă mereu!

3 comentarii:

radiowhisper.com spunea...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Anonim spunea...

frumos articolul... mi-as fi dorit ca toți copiii din ziua de azi sa citească cate o carte în timpul liber...

Te-am adăugat la schimb de link pe my blog, îmi plac unele articole de pe acest blog și am văzut ca m-ai adăugat și tu :)

Profesionist în viaţă spunea...

Multumesc! Te-am adaugat pentru ca te citesc!

Trimiteți un comentariu