luni, 29 august 2011

Recomandă-mi o carte!

Bun regăsit dragilor! A mai trecut un weekend minunat, dar gata cu relaxarea, de azi începem o nouă săptămână. Bănuiesc că aveţi fiecare dintre dumneavoastră obiectivele fixate pentru săptămâna care urmează. La fel şi eu.

Astăzi vreau să vorbim despre recomandări în privinţa cărţilor pe care le citim. Şi pentru asta vă provoc să recomandaţi printr-un comentariu la acest articol, o carte sau mai multe din domeniul vânzărilor. Acuma, ştiu că am un blog la început de drum, astfel nu aştept prea multe răspunsuri, însă dacă este cineva care să citească acest articol, aş aprecia o recomandare.
Acum voi face şi eu nişte recomandări. Voi recomanda doar ceea ce am citit şi ceea ce citesc în prezent. Înainte de asta vreau să vă mai spun un lucru important. Săptămâna trecută mi-am comandat de pe internet un CD Audio extraordinar de util. Vi-l recomand cu toată căldura, pentru că este ieftin, este util şi pentru că este exact ceea ce-ţi lipseşte. CD-ul se numeşte "Întrebările sunt, de fapt, răspunsuri" de Alla Pease. Există şi cartea, dar este mult mai util cd-ul. Vreau să vă recomand şi nişte cărţi care NU trebuie să vă lipsească din biblioteca personală. Sunt ultimele cărţi citite de mine.

1. BIBLIA VÂNZĂRILOR - Jeffrey Gitomer


2. CUM SĂ AJUNGI SUPERVEDETĂ DE VÂNZĂRI - Brian Tracy


3. CURS DE VÂNZĂRI - Zig Ziglair


Puneţi mâna şi citiţi, învăţaţi, autoperfecţionaţi-vă mereu!

2 comentarii:

Anonim spunea...

frumos articolul... mi-as fi dorit ca toți copiii din ziua de azi sa citească cate o carte în timpul liber...

Te-am adăugat la schimb de link pe my blog, îmi plac unele articole de pe acest blog și am văzut ca m-ai adăugat și tu :)

Profesionist în viaţă spunea...

Multumesc! Te-am adaugat pentru ca te citesc!

Trimiteți un comentariu